Scooter kopen of leasen in Lelystad

Nieuws okt 22, 2020

Bij Polderscooter kun je eenvoudig een scooter kopen of leasen in Lelystad. In een van de grootste showrooms van de regio Lelystad staat een grote voorraad met ruim 200 scooters van verschillende merken, zoals Vespa, Peugeot, Piaggo en Kymco. Mocht je nog niet zeker weten welke scooter je zou willen dan kan het jonge en ervaren team je advies en informatie geven om je te helpen met het vinden van een scooter. In de showroom kun je bromscooters, snorscooters, elektrische scooters, bezorgscooters en nog veel meer verschillende soorten scooters vinden. De nieuwe scooters hebben allemaal drie jaar garantie. Op de website van Polderscooter kun je ook bijna alle soorten scooters vinden. Ook kun je hier kijken voor de prijs en andere specificaties. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de showroom voor een proefrit.

Scooters bij Polderscooter

Polderscooter heeft al 12 jaar de grootste showroom van Flevoland en biedt de hoogste kwaliteit scooters aan. Overal in Nederlands bezorgen ze de scooters en binnen hun werkgebied bieden ze zelfs ook onderhoud en service aan. Je kunt de scooters bij Polderscooter in verschillende manieren financieren. Zo kun je de scooter binnen één keer betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om in drie termijnen te betalen of te leasen. Je kunt bijvoorbeeld al een scooter leasen voor 8 euro per maand. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de website van Polderscooter of even langskomen in de showroom in Dronten.

Onderhoud en service in Lelystad

Ook in Lelystad kun je terecht voor de onderhoud en reparatie van de scooter. Je kunt rekenen op een snelle afhaalservice, gratis haal- en breng service en een scherp tarief. Voor reparatie, onderhoud, schadetaxatie en schadeherstel kun je terecht bij Polderscooter. Voor meer informatie over de service en de verschillende scooters kun je altijd even kijken op de website van Polderscooter of langsgaan in de winkel.