Elektrische scooter NIU

Nieuws apr 22, 2020

Ontdek de leuke elektrische scooter NIU! Ontworpen voor de echte snelheidsduivels onder ons, die toch de willen profiteren van de voordelen van een scooter. De scooters van dit topmerk hebben een fraai en futuristisch design. Bij Polderscooter heb je de keuze uit diverse varianten NIU scooters. Allen even betrouwbaar, mooi en heel gewild. Velen gingen je al voor en zijn uitermate tevreden. Op zoek naar een elektrische scooter? Laat je verrassen door deze toppers!

Voel je vrij op een NIU scooter

Ook zo genoeg van het drukke verkeer in de stad? Je verplaatsen met een auto is geen optie. Moeite met een parkeerplek vinden en bovendien zijn ze vervuilend. Maar dat geldt ook voor de benzine slurpende scooters. Je bent wel veel mobieler en wellicht sneller op de plek waar je moet zijn maar in een aantal steden zijn ze zelfs al verboden. Dat geldt gelukkig niet voor een elektrische scooter. Even laden een je kunt vele veilige kilometers maken. De NIU is voorzien van een dubbele batterij. Dit zorgt ervoor dat deze gelijktijdig wordt opgeladen en binnen 3,5 uur weer tot je beschikking staat. Het geschatte bereik van 160 à 170 kilometer zorgt ervoor dat je lange ritten kunt maken. Op je NIU de vrijheid tegemoet, lekker toch?

Met de NIU trotseer je regen en sneeuw

Alle belangrijke elementen van de NIU elektrische scooters zijn beschermd tegen regen en sneeuw. Geen kans op kortsluiting. Bovendien heeft de scooter een ruime waaddiepte waarmee je veilig diepe plassen doorkruist. Ideaal voor ons wisselvallige klimaat. Regen en sneeuw houden je niet meer tegen om lekker te rijden op je scooter.

Diverse modellen

De elektrische scooters van het merk NIU zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar bij Polderscooter. Alle types zijn uitgerust met een betrouwbare Bosch motor. Kijk welk model het beste bij jouw manier van rijden en binnen je budget past. Alle NIU scooters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met een goed remsysteem. Veiligheid boven alles!
Wil je bekijken welke scooter bij past? Kom gerust een proefrit maken. In onze showroom laten we je diverse modellen zien en voorzien we jou van alle gewenste informatie. De NIU scooter kan in termijnen worden betaald en zelfs worden geleased. Informeer gerust naar de mogelijkheden.